Reform UK беше принудена да признае, че партията няма да

...
Reform UK беше принудена да признае, че партията няма да
Коментари Харесай

Reform признава, че няма да участва във всяко място на общите избори в Обединеното кралство след неудобна грешка на администратора

Reform UK беше принудена да признае, че партията няма да взе участие във всяко място в Обединеното кралство.

А Найджъл Фараж ще анулира телевизионното си предаване GB News по време на предизборната акция, с цел да може да помогне с акцията, съобщи водачът на партията Ричард Тайс.

Това идва единствено часове, откакто водачът Найджъл Фараж разгласи, че няма да се кандидатира за партията на общите избори. Заместник-лидерът Бен Хабиб сподели на конференция за началото на предизборната акция на Reform, че партията няма да издигне претенденти в Северна Ирландия, тъй като не се е записала в точния момент.

Той сподели: „ Ние бяхме в развой на вписване на политическа партия в Северна Ирландия...но се опасявам, че тези избори се случиха по-бързо от предстоящото - тъй че не успяхме да регистрирайте Reform UK в Северна Ирландия. " Вместо това партията ще образува съюз с партията Традиционен юнионистки глас на Северна Ирландия (TUV) и ще издигне взаимно контрактувани претенденти.

T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР