ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато Червено, бяло и кралско синьо“

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато Червено, бяло и кралско синьо“
Коментари Харесай

С продължение в процес на работа, звездите на „Червено, бяло и кралско синьо“ размишляват върху неговия успех — и рейтинг R

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато „ Червено, бяло и кралско синьо “ дебютира предишното лято, направи това без фанфари или театър, попадайки навръх фона на исторически стачки в Холивуд, които попречиха на звездите му да дават своите другарски настроени към пресата лица, с цел да популяризират кино лентата.

Но неналичието на гласност към премиерата на rom-com на Amazon Studios не го направи не му попречи да стане шлагер измежду публиката. Услугата за стрийминг сподели, че това е бил най-гледаният филм на нейната платформа в продължение на седмици и че е довел до огромен брой клиенти.

Като в допълнение доказателство за триумфа на кино лентата, студиото неотдавна разгласи - на фона на решителни Кампания за Еми — че се работи по продължение, което не е малко, като се има поради забавеното произвеждане, последвало разрешаването на стачките.

За звездите Никълъс Галицин и Тейлър Захар Перес, гледането на кино лентата, извоюван от този тип органична фенбаза, беше изключително значимо заради ролята, която „ Червено, бял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР