С този разнообразен комплект готварски съдове можете да прекарате чудесно

...
С този разнообразен комплект готварски съдове можете да прекарате чудесно
Коментари Харесай

TOMSHOO комплект съдове за готвене - 22 броя за къмпинг


С този разнороден комплект готварски съдове можете да прекарате отлично на къмпинг

Идва лятото и все по-често ще прекарваме времето си измежду природата. Но когато сме на туризъм или къмпинг, надалеч от домашната кухня, също се нуждаем от улеснения за хранене. Можем да си ги осигурим с къмпинг комплект готварски съдове.

22 броя съдове и принадлежности включва, предлаган в този момент преференциално единствено за €20,99 в световния онлайн магазин Cafago – доставката е от европейски склад (срещу €6,68) в границите на няколко работни дни. Комплектът включва всичко належащо за бързо подготвяне на храна навън, включително тенджера, тиган, чайник и принадлежности, както и раница, в която да ги носите.

Комплектът готварски съдове и принадлежности съдържа всичко належащо, когато сме навън

Комплектът е подобаващ за потребление от 3-ма души. По-конкретно, този съдържа 1 тенджера, 1 тиган, 1 чайник, 3 чинии, 3 чаши, 3 калъфи за чаша, 3 сгъваеми кутии, 1 нож, 1 черпак, 1 карабинер, 1 забрадка за съдове, 1 кана за вода, 1 чанта за предпазване и 1 мрежеста чанта за носене.

Тенджерата, тиганът и чайникът са направени от анодизирана алуминиева сплав, незалепваща се и лесна за разчистване. Неплъзгащите се дръжки обезпечават елементарно захващане, също така са сгъваеми за комфортно предпазване и икономисване на място.

Почивката навън е пълноценна, в случай че имаме удобствата за хранене, с които сме привикнали вкъщи

Чиниите, чашите и ножът са направени от неръждаема стомана, устойчива на разяждане, надеждна и издръжлива. Гумените ръкави за чаши защищават ръцете от топлината.

Каната за вода има водоустойчива, непропусклива подплата, която може да задържа вода, сгъва се до плоско положение за елементарно предпазване. Целият може да бъде натикан в мрежестата чанта за комфортно носене.

Срещу скромна сума ще получите комплект от 22 броя готварски съдове и принадлежности

Разглежданият комплект от 22 готварски съдове и принадлежности е извънредно комфортен за къмпинг, туризъм, пикник, барбекю и други действия навън. Просто вземате със себе си леката чанта и може да сте сигурни, че ще имате мечтаните условия за храна, където и да сте навън.

Можете да го купите преференциално тук: – единствено за €20,99 с безвъзмездна доставка от европейски склад (срещу €6,68) в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР