Зловещият клоун Пениуайз доминира по киносалоните в цял свят без

...
Зловещият клоун Пениуайз доминира по киносалоните в цял свят без
Коментари Харесай

Скарсгард – сексапилната и талантлива актьорска династия на Швеция

Зловещият смешник Пениуайз господства по киносалоните в целия свят без конкуренция от предходната седмица насам, а „ То: Част втора “ има статистическия капацитет да задмине забележителните комерсиални достижения на своя предходник. И макар наличието на звезди като Джесика Частейн и Джеймс МакАвой в актьорския състав на плана, няма подозрение кой е обект на най-вече похвали от страна на критиците и това не е нито един от тях двамата.

 Бил Скарсгард Getty

Чудовище и воин в едно, или големият гений на Джеймс МакАвой

Безстрашната хубавица, която ще се изправи против „ То “: Джесика Частейн

Не, също както в първата част на класическия хорър, Бил Скарсгард е артистът, който обира овациите за своето потресаващо показване като Пениуайз , което още веднъж няма да остави нито един фен безразличен и неизплашен. Бидейки един от най-младите членове на актьорския клан Скарсгард, неговата кариера занапред ще доближава нови висоти, само че следващият му шлагер е добър мотив да обърнем взор към историята на неговите събратя и татко му от Швеция.

 Стелан Скарсгард Getty

Патриарх на огромната фамилия е към този момент 68-годишният Стелан , който от дълго време е разпознаваемо лице за почитателите на киното от целия свят. Кариерата му включва участия в цели шест от плановете на безконечния подбудител и негов съотечественик Ларс Фон Триер, както и в четири от необятно утвърдените филми на Ханс Петер Молан, само че надалеч не е лимитирана до професионални изяви в родната му страна.

 Стелан Скарсгард Getty

През 90-те години на предишния век Скарсгард-старши взе участие в стеснен брой американски заглавия, измежду които изпъкват „ На лов за Червения октомври “ и „ Добрият Уил Хънтинг “ , само че от новото хилядолетие насам се трансформира в известен реализатор с функциите си във втората и третата част от поредицата „ Карибски пирати “. В тях той играе бащата на персонажа на Орландо Блум, Уил Търнър, откакто явно е потвърдил генетичния си капацитет да има красиви синове.

Появи в „ Ангели и демони “ на Рон Хауърд и в хитовия мюзикъл „ Мама миа! “ построяват в допълнение звездния му имидж, а при започване на настоящото десетилетие Скарсгард-старши става и едно от основните настоящи лица в споделената кино галактика на Marvel Studios с присъединяване си в „ Тор: Богът на гръмотевиците “ като лекар Ерик Селвиг. То довежда до роля и в мега шлагера „ Отмъстителите “.

 Стелан Скарсгард Getty

През предходната година артистът взе участие в сполучливото продължение „ Мама миа: Отново дружно “, което получи по-широко критическо утвърждение даже от първия филм, а през 2020-та ще го гледаме и в научната фантастика “Dune”, само че на този стадий от живота и кариерата си той към този момент е толкоз прочут със страхотната си работа като артист, колкото и със страхотната си работа като татко. Редица от синовете му към този момент са кино звезди на собствен ред, отпред с най-големия от тях, Александър.

 Александър Стелан Скарсгард Getty

Той по всяка възможност към момента е най-популярен с ролята си като вампира Ерик Нортман в сериала на НВО „ Истинска кръв “ , само че най-високо оцененото му показване пристигна напълно неотдавна в друга серийна продукция на същото студио. Това бе осъществяването му като Пери Райт в първия сезон на „ Големите дребни неистини “ , за което Александър бе награден с награди „ Еми “ и „ Златен глобус “.

 Александър Скарсгард Getty

Телевизионна терапия с 5 същински дами и 1 неистина, или какъв брой огромни са „ Големите дребни неистини “ в сезон 2

На огромния екран Скарсгард към момента не е пожънал триумфи от същия диаметър , само че към този момент е прочут като последния кино Тарзан дотук, а следващата година ще взе участие и в големия колосален блокбъстър „ Годзила против Конг “. Дори и комбинираните приходи на филмите му да не могат да се мерят с тези на татко му, Александър е премного известен и ангажиран с работата си, с цел да има мотиви за терзание.

 Александър Скарсгард Getty

Брат му Густав също е прочут най-много с функциите си на дребния екран, измежду които личат основни функции във хитовите сериали „ Викинги “ и „ Западен свят “ . Густав е и от главните артисти в състава на амбициозната норвежка продукция „ Кон-Тики “, която трансформира Йоаким Рьонинг във водещо име в режисьорската специалност и която бе номинирана за „ Оскар “ за чуждоезичен филм през 2013 година.

 Александър Густав Скарсгард Getty

Семейството се добавя и от към този момент упоменатия Бил, който е по-малък от Александър и Густав, само че очевидно не е по-малко надарен . На този ранен стадий от кариерата си 29-годишният артист към този момент е взел участие в обилни продукции като „ Анна Каренина “ на Джо Райт, екшъна „ Атомна Блондинка “ на Дейвид Лийч и, несъмнено, двете елементи на „ То “ на Анди Мускети .

 Александър Бил Скарсгард Getty

„ Атомна русокоска “ – екшън без герои, хубост без душа и жанр без субстанция

Tази публикация е и точното място да се направи значимото конкретизиране, че 48-годишният американски артист Питър Сарсгаард няма нищо общо с семейството Скарсгард – обърнете внимание на особеното изписване – и в действителност има датски, а не шведски корени. Той е прочут най-много от филми като „ Великолепната седморка “ и „ Син жасмин “, както и от сериала “The Killing”, и е женен за актрисата Маги Джиленхол.

Патриархът на шведската фамилия, Стелан, признава през януари 2016, че се е подложил на вазектомия, защото счита, че „ осем синове са му задоволителни “ . Светът едва ли ще се насити скоро на потомците му, в случай че всичките са надарени, колкото Александър, Густав и Бил, само че най-малко можем да се утешим с обстоятелството, че по всяка възможност всички те също ще имат деца и ще продължат най-сексапилната актьорска династия от скандинавските страни .

 Александър Густав Бил Скарсгард Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР