Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения.

...
Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения.
Коментари Харесай

Лекар на първа линия: Опитните зайчета са тези, които не се ваксинират

Зеленият документ даде независимост на хората, от месеци нямаме ограничавания. Тестовете към този момент са платени, хората, които излизат в карантина, към този момент не са в заплатен болничен, тъй като имаха задоволително време да се имунизират. Ваксиналните пробиви са доста малко. Около 5% от хората могат да заболеят леко или приблизително тежко. През първите 6 месеца след втора доза на практика нямаме болни. След 6-ия месец е допустимо имунизирани да се позитивират, само че това не значи боледуване. Това изясни доктор Стоян Монев, който работи на първа линия в немска болница, пред БНР.

Според него честата промяна на решенията от страна на страната е неправилен ход у нас. Докато в Германия животът последователно се връща към нормалността.

" Единственият метод да се върнем към естествен живот е да се имунизираме. Много хора ще бъдат положителни, без значение че са имунизирани. Някои от тях ще се заразят. Но тези хора не умират, не влизат в интензивно поделение... В България има лечебни заведения, които изнасят по 20 умряли дневно, потребността от О2 в България е нараснала девет пъти дневно. Това не е обикновено и в никакъв случай не е било... Всеки седми човек, който влезе в болница, не излиза оттова ".

Има проучвания, че преболедували, които се имунизират един път, развиват суперимунитет и против други коронавируси. Тези ваксини са най-тестваните в човешката история. Тези, които слагаме от 1 до 23 седмица при бебетата, са тествани на по 2000 индивида. Актуалните ваксини са сложени към този момент над 7 милиарда пъти, наблюдават се във фаза 4 ".

Лекарят акцентира, че конспирацията е в това човек да не се имунизира и да се остави да бъде контролната група на имунизираните:

" България е построена от голяма контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали. Опитните зайчета са тези, които не се имунизират, а не тези, които се имунизират. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР