Украйна, изградена след разпадането на СССР, се провали като проект

...
Украйна, изградена след разпадането на СССР, се провали като проект
Коментари Харесай

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект. Управляват ни крадци на кръв

Украйна, построена след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, се провали като план на втората република.

Това съобщи Алексей Арестович, някогашен консултант в канцеларията на Владимир Зеленски (сега включен в листата на екстремистите и терористите) във видеоблога на задграничната агентка, избягалата съветска демократична " журналистка-самоубийца " Юлия Латинина, оповестява кореспондентът на " ПолитНавигатор ".

 

Според Арестович, в случай че сегашната страна продължи да съществува, това ще докара до още стотици хиляди жертви на нейните жители.

" Управляват ни морално некомпетентни изроди, крадци на кръв, неспособни да вземат решения, неспособни на положителна мотивация, способни единствено да втвърдяват обстановката, да я вършат все по-лоша и по-лоша посредством непросветеност и обири. Неспособни са да обяснят на хората защо се борят, да дадат вяра за бъдещето, и утежняват всичко. Унищожаване на бизнеси, гонене на мислещи и инакомислещи хора... Това е всичко ", сподели някогашният консултант от Оперативна програма.


" Това е диагноза, втората украинска република е завършила. Ако тя оцелее още известно време, ще загинат още няколкостотин хиляди души, ще се разпадне на още формирания. Оказа се, че това е един провален план. Първо се провалиха Унгарска народна република (Украинската национална република е историческа страна, съществувала на част от територията на днешна Украйна сред 1917 и 1921 година Бел ред.), Директорията (Директорията е краткотраен колегиален революционен държавен комитет на Украинската национална република, в началото образуван на 13–14 ноември 1918 година по време на сесия на Украинския народен съюз във въстание против украинската страна. Бел. ред.) и Хетманатът (Титлата хетман се появява в Украйна през ХVI в., значи началник, командващ на Запорожката армия. Бел. ред.), в този момент се провали и втората украинска република, основана през 1991 година ", сподели Арестович.

 

Инфо: politnavigator.net

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР