Итън Молик е доцент по мениджмънт в The Wharton School

...
Итън Молик е доцент по мениджмънт в The Wharton School
Коментари Харесай

AI вече променя управлението – компаниите трябва да решат как

Итън Молик е доцент по мениджмънт в The Wharton School на Университета на Пенсилвания и създател на „ Съвместно разузнаване: живот и работа с AI “ (WH Allen)

Повечето компании нямат тактика за изкуствен интелект, само че те към този момент са надупчени от технологията. Проучване, оповестено този месец от LinkedIn, допуска, че три четвърти от чиновниците с бели якички са употребявали AI за работа, а четири пети от тях са го създали от личните си сметки и устройства. Те не търсят разрешението на своите работодатели; в действителност те го крият от тях, тъй като се опасяват от следствията.

Това значи, че мениджърите би трябвало да спрат да се питат дали изкуственият разсъдък ще има значение в техните организации и да стартират да дефинират какво значение ще има. Това ще вкара необятен набор от нови провокации, които ще трансформират смисъла на ръководството. Нашите организационни структури са построени към концепцията, че човешките служащи са единствената форма на просветеност на работа. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР