Да се ​​свържеш с Колин на задната седалка на карета

...
Да се ​​свържеш с Колин на задната седалка на карета
Коментари Харесай

„Бриджъртън“ Сезон 3, Епизод 4 Резюме: Приятели с предимства

Да се ​​свържеш с Колин на задната седалка на карета и да получиш предложение от него в същата вечер? Пенелопе, момиче, всичките ти най-смели фантазии се сбъдват незабавно!

След няколко епизода на Бриджъртън, в които Колин (Люк Нютон) е малтретиран от нечистите си мисли за Пенелопе (Никола Кофлан) и стига до осъзнаването, че прецакването с проститутки от Регентството към този момент не е задачата му, той най-сетне стреля. по допустимо най-дръзкия метод на водещ мъж, като се качи в каретата й, призна любовта си и й подари една същинска нощ, която да запомни... само че дано се върна.

Пенелопе стартира епизода, към момента ухажвана от лорд Деблинг, богат вегетарианец, който пътува. Той носи растение в дома й, тъй като е открито, че до момента в който той е човек навън, тя е човек на закрито и той желае да придвижи навън вътре при нея, с цел да може то да се привърже към корените. Когато Порша Федърингтън споделя на лорд Деблинг, че обичаното занимание на Пенелопе е да седи до предния им прозорец и да гледа гледката,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР