Заместник-председателят на руската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на

...
Заместник-председателят на руската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на
Коментари Харесай

Правнук на Лев Толстой: Няма да спрем докато не стигнем полската граница |

Заместник-председателят на съветската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на писателя Лев Толстой, направи гръмко изявление на фона на неуспехите на съветската войска на фронта в Украйна.

В изявление за италианския вестник La Repubblica той съобщи, че Русия няма да спре, до момента в който не стигне до полската граница.

" Краят на " специфичната интервенция " ще бъде идването на съветските войници на границата с Полша ", сподели той.

Според заместник-председателя на Думата Руската федерация е подготвена да стигне докрай - до цялостната „ денацификация “ и демилитаризация на Украйна.

" Вече никой няма да има опция да трансформира страната в анти-Русия, както Западът се пробва да направи от 1991 година ", сподели той.

В изявлението Толстой акцентира, че " Русия ще завоюва в Украйна, както направи в Кримската война, където моят прародител, офицерът от съветската войска Лев Толстой, е убивал британци и французи ".

Наследникът на именития публицист обаче очевидно постоянно е бягал от часовете по история, другояче щеше да знае, че Кримската война е изгубена и приключва с подписването на унизителна капитулация на Русия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР