Задръствания заради интензивния трафик към столицата и големите градове след

...
Задръствания заради интензивния трафик към столицата и големите градове след
Коментари Харесай

Кошмарен трафик след серията почивни дни: Тапа на АМ Тракия, колите изчакват на място

Задръствания поради интензивния трафик към столицата и огромните градове след серията почивни дни към Великден. Най-натоварени са маршрутите по автомагистралите " Тракия " и " Хемус ", както и към граничните пунктове, съобщи кореспондент на " Фокус " .

На Автомагистрала " Тракия " край Ихтиман трафикът остава натоварен. Налага се даже колите да изчакват 4-5 минути на място.

По-рано денем най-натоварено на аутобана беше край Пазарджик. Огромна запушалка се беше образувала към 90-ти километър в посока София. Не се размина и без произшествия. Няколко леки произшествия бяха станали на автомагистралата, само че за благополучие без потърпевши. 

Кошмарно беше пътуването и в Благоевградско. Задръствания се бяха образували в посока София на автомагистрала " Струма ", в Кресненското дефиле, както и на Главен път Е-79 в региона на Симитли. 

И през днешния ден имаше промени в придвижването по магистрала " Хемус ", с цел да не се образуват тапи. В тунел " Топли дол " бяха обособени две ленти в посока София и една за Варна. През " Правешки ханове " имаше две ленти в посока София и беше ограничено движението за Варна.

" Пътна полиция " продължава да следи за сигурността по пътищата. Шофирайте деликатно!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР