Лидерът на ДПС Делян Пеевски изпревари по рейтинг съпредседателите на

...
Лидерът на ДПС Делян Пеевски изпревари по рейтинг съпредседателите на
Коментари Харесай

Пеевски изправари по рейтинг Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов,

Лидерът на Движение за права и свободи Делян Пеевски изпревари по рейтинг съпредседателите на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев и лиддеръ на Демократична България Христо Иванов.

 

Това сочи най-новото проучване на организация Медиана. То е извършено в интервала – 12-18 май 2024 година измежду 978 души (18+ години) посредством директно стандартизирано изявление и е представително за пълнолетното население на страната. Проучването е проучвателен план на организация МЕДИАНА и е осъществено със лични средства.

 

Президентът Румен Радев остава преди всичко с 54 на 100 поддръжка. След него е водачът на ГЕРБ Бойко Борисов с 33% утвърждение.

 

Лидерът на Движение за права и свободи Делян Пеевски бие по рейтинг Кирил Петков, Христо Иванов, Асен Василев и Атанас Атанасов.

 

Доверието в Делян Пеевски пораства и към този момент е 15%.

Действията на Кирил Петков се утвърждават от 14 на 100 от хората  у нас, зад Асен Василев и Христо Иванов застават 13%, зад Атанас Атанасов – 9 на 100.

 

ГЕРБ остава първа политическа мощ за изборите на 9 юни. За партията на Борисов декларират, че ще гласоподават над 27% от гласоподавателите. Според Медиана обаче следва огромна конкуренция за второто място, където разликата сред „ Възраждане ” и Движение за права и свободи е в границите на статистическата неточност.

ПП-ДБ към този момент се сринаха до четвърто място.

Проучването е извършено в интервала – 12-18 май 2024 година измежду 978 души (18+ години) посредством директно стандартизирано изявление и е представително за пълнолетното население на страната. Проучването е проучвателен план на организация МЕДИАНА и е осъществено със лични средства.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР