„За разследващите вече почти няма въпросителни. За тях случаят с

...
„За разследващите вече почти няма въпросителни. За тях случаят с
Коментари Харесай

Това ли е развръзката: Случаят с убийството на 7-годишната Дамла е разплетен, сега ще се умува в затвора или психиатрията да бъде вкаран душманинът ѝ

„ За проверяващите към този момент съвсем няма въпросителни. За тях казусът с убийството на 7-годишната Дамла е позволен. Аз мога да кажа единствено като моя персонална прогноза въз основата на неофициална информация и сведенията от мои източници, че когато след 2-3 месеца стартира правосъдният развой против килърката, въпросът ще бъде „ В пандиза ли да я пратим или на лекуване в Психиатрия “. Това разяснява в утринния блок на телевизия Bulgaria On Air Илхан Андай от 24rodopi.com.

Той напомни новината, че близка на убитата Дамла, защитавана от служители на реда, била прегледана нощес в Спешното поделение на болничното заведение в Кърджали . Освидетелстването от доктор се прави на разположение, което би трябвало да бъде арестувано. Така се ползва Законът за осъществяване на наказванията и задържането под стража.

„ Оттук нататък думата имат психолозите по отношение на обезумяването в нелекия живот, по отношение на степента на изтрещяване, на лудост, в резултат на което един човек може да посегне на живота на най-близките си “, сподели Андай.

Той означи, че за към 12 часа след откриването на натрупа в жилището в Момчилград казусът е бил обяснен изцяло, за което следва да се означи съвършената работа на Окръжна прокуратура, Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, проверяващите.

Той предвижда, че през днешния ден, евентуално към 10-11 часа, ще има конференция на двете институции.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден се появиха потресаващи фотоси от жилището, където бе открит натрупа на дребното момиченце .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР