Цветелин Киров, до който падна мълния по време на бурята

...
Цветелин Киров, до който падна мълния по време на бурята
Коментари Харесай

Оцелелият от мълния в София: Видях как ме покосява, живея втори живот

Цветелин Киров, до който падна гръмотевица по време на бурята в сряда вечерта в София, раказа повече за ужаса, който претърпява. Тогава мъжът потегля за работа. Само за няколко минути дъждът се усилва и стартира мощна гръмотевична стихия.

" Стигнах до локалното платно на квартал " Младост ". Видях, че цялото е във вода. Тръгнах да се връщам и за елементи от секундата просто се случи ", споделя Цветелин пред Би Ти Ви.

Инцидентът става покрай неговия блок. Докато Цветелин върви към дома, мълнията пада на метри от него. " Видях проблясък пред себе си. Мълнията по какъв начин пада до кола или върху кола - спомня си Киров. - Видях по какъв начин се пръска по водата и ме покосява през десния гален до върха на пръстите на ръката, с която държах чадъра. "

Цветелин споделя, че единственото по-силно нещо от шока, който е изпитал, е болката. " Първоначално мощна болежка, парене и игличкане по цялото тяло и в идващия миг паднах на земята. Не съм губил схващане. Можеше да ме остави на място. Това си е гръмотевица. Наистина извадих заплашителен шанс. В момента пребивавам втори живот ", признава мъжът. Цветелин поучава хората, когато времето е неприятно и има гръмотевична стихия, да отсрочат излизанията си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР