Колкото и добре да си гримирана, колкото и модерен тоалет

...
Колкото и добре да си гримирана, колкото и модерен тоалет
Коментари Харесай

Как да изглеждаш зашеметяващо

Колкото и добре да си гримирана, колкото и съвременен тоалет да имаш, в един миг все ще се наложи да си отвориш устата и каквото последва, ще те дефинира като първокласен и скъп човек, или пък не.

Поговорката, че по облеклата посрещат, а по мозъка изпращат, много тъкмо разказва обстановката и в случай че искаш близките да виждат същинските ти качества, а освен хубавото червило, следва да направиш няколко крачки към позитивна смяна.

Как да изглеждаш зашеметително отвън грима, прическите и аксесоарите?
 Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост  Не купувай тези 10 ненужни продукта за хубост
Ето ги 4-те главните стъпки:

Увереността е ключът

Изправи раменете, повдигни брадичката и крайчетата на устните и стъпвай по този начин, като че ли притежаваш земята в близост. Не е нужно да си нахална или ненужно намахана, само че не и да се криеш под приведена стойка и взор отдолу под вежди. Няма нищо по-хубаво от уверена жена, крепко стъпила на земята и с взор пред себе си. Когато ти сама вярваш във опциите ти, другите също ще те погледнат с разнообразни очи.

Автентичността е най-хубавото украшение

Колкото изтъркано звучи, толкоз е и правилно - бъди себе си! Така или другояче всички други обарзи са към този момент заети. Когато човек се пробва да бъде нещо, което не е близо до природата му, това си проличава и не основава положително усещане. Приеми личните си отличителни качества, отзиви и възгледи към живота и не се притеснявай да ги изразяваш. Именно това ще те напряко неповторима и неповторима.
 Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа
Добротата печели

Няма нищо, но нищо позитивно в това човек да е високомерен, внезапен, да покачва звук и да назидава близките, даже и да си мисли, че има правото. Много повече положително усещане и смяна ще се реализира, в случай че първо - изражението ти е приветливо, и второ - избираш по-мирен метод при решение на конфликтни обстановки. Повярвай, това ще се популяризира измежду мрежата ти от познати и сътрудници стремително и ще изиграе незаменима роля в построяването на позитивния ти имидж.

Бъди добър слушател

Никой не обича хора, които приказват единствено за себе си, а още повече - дават непрестанно персонални образци. Да, от време на време това е нужно и изиграва добра роля, само че изцяло не се изживявай като американски коуч на TedTalk. Ще постигнеш чудеса в връзката си с близките, в случай че умееш да ги питаш какво се случва с тях и по-късно не просто ги слушаш, само че и разбираш отговорите им. Това точно основава качествена и трайна връзка, а ти ще бъдеш запомнена като онази невероята жена, на която й пука за другите, а не е вгледана само в себе си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР