Никой няма да отиде в затвора за избягване на плана

...
Никой няма да отиде в затвора за избягване на плана
Коментари Харесай

Британците НЯМА да влязат в затвора за избягване на националната служба, казва Джеймс Клевърли – с тийнейджърите, които имат възможност да станат доброволци

Никой няма да отиде в пандиза за отбягване на проекта на торите за наложителна национална работа, разкри вътрешният министър през днешния ден.

Съгласно препоръчаната скица всеки английски 18-годишен мъж или жена ще се чака да служи на страната си в продължение на една година.

Тийнейджърите ще избират сред две благоприятни условия - настаняване на цялостен работен ден във въоръжените сили или доброволчество с благотворителни организации или публични групи.

Но за разлика от предходните въплъщения на националната работа, младежите няма да бъдат изправени пред наказателни обвинявания за отвод да се запишат.

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли сподели пред Sky's Sunday Morning с Тревър Филипс: „ Няма да има наказателни наказания за това. Никой няма да влезе в пандиза за това.

„ Но това, което видяхме от други страни, които имат сходни схеми, изключително балтийските и скандинавските страни, първо, в действителност има доста необятен мащаб одобряват и ентусиазират за това.

„ Искаме да нап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР