Кандидатът за президент Доналд Тръмп беше освиркван по време на

...
Кандидатът за президент Доналд Тръмп беше освиркван по време на
Коментари Харесай

Освирквания срещу Тръмп по време на националния конгрес на Либертарианската партия

Кандидатът за президент Доналд Тръмп беше освиркван по време на Либертарианския народен конгрес в събота вечер, което е забележителна смяна спрямо хвалебствията, които той получава на манифестации от енергично правилните си поддръжници.

Либертарианците, които имат вяра в лимитираното ръководство и свободата на личността, упрекват републиканеца Тръмп, че е избързал със основаването на ваксина против COVID-19, когато е бил президент, и че не е направил повече, с цел да спре рестриктивните мерки на публичното здраве за неимунизираните по време на пандемията.

Когато Тръмп излeзе на сцената във Вашингтон, започнаха мощни освирквания и насмешки. По-малка част от тълпата, последователите на Тръмп, го приветстваха.

Малко преди да се появи, член на Либертарианската партия извикал: „ Доналд Тръмп трябваше да получи патрон! “

Тръмп, който беше президент сред 2017 година и 2021 година, незабавно загатна общо 88 обвинявания в закононарушения, против които е изправен в четири федерални и щатски обвинявания.

„ Ако не бях либертарианец, в този момент съм “, сподели той. Той жигосах администрацията на президента Джо Байдън, неговият противник в изборния реванш на 5 ноември.

Тръмп се опита да се обърне към либертарианците, които имат повече общо с политическите позиции на републиканците, в сравнение с демократите по въпроси, в това число налозите и размера на държавното управление, в изборите, които се чака да бъдат яростни.

Той добави: „ Не би трябвало да се караме между тях “. Той помоли либертарианците да работят с него, с цел да победят Байдън, апел, който бе посрещнат от доста освирквания, макар че голямото болшинство в тълпата беше гневно срещу Байдън и неговата администрация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР