Второто полувреме започна с размяна на удари. Най-напред техничен изстрел

...
Второто полувреме започна с размяна на удари. Най-напред техничен изстрел
Коментари Харесай

Бамба качи ЦСКА на върха с първия си гол за червените


Второто полувреме стартира с замяна на удари. Най-напред техничен изстрел на Станислав Шопов мина около вратата на домакините, по-късно не сполучи и халфът на Спартак - Румен Руменов. В 56-ата минута бързоногият Ивей Ромееш избяга по десния фланг и бе пресрещнат от излезлия напред вратаря Бусато. Нарушението бе настрана от наказателното поле и това го избави от изпъждане - получи единствено жълт картон от хърватския рефер Анте Чулина.

Бамба можеше да вкара гръмък втори гол със задна ножица в 61-ата минута, само че вратарят Дичевски отрази удара му. Здравко Димитров опита шанса си в 61-ата минута, само че ударът му мина над вратата на ЦСКА. Две минути по-късно нарушаване на Васев против Бусато подвигна адреналина на играчите, само че реферът бързо охлади пристрастеностите с три жълти картона. Хубаво центриране на Румен Руменов от корнер в 72-ата минута стигна до Никола Борисов, само че той сякаш не очакваше топката и шутира неопределено.

Поредно отлично избавяне на вратаря на домакините Дичевски 12 минути преди края резервира очакванията на домакините. Този път той не разреши да бъде преодолян от излезлия очи в очи с него Маурисио Гарсес.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР