Полети за депортиране, превозващи търсещи убежище в Руанда, няма да

...
Полети за депортиране, превозващи търсещи убежище в Руанда, няма да
Коментари Харесай

НОВО: Риши Сунак признава, че никакви полети за депортиране от Руанда няма да излитат преди общите избори

Полети за депортиране, пренасящи търсещи леговище в Руанда, няма да изхвърчат преди общите избори на 4 юли, призна Риши Сунак.

Премиерът направи отстъпката в първия ден от предизборната акция, откакто заложи политическото си бъдеще на предварителни избори в неочакван ход в сряда.

Премиерът сподели пред радио LBC: „ Ако аз Аз съм определен, ще свалим полетите. " Натиснат още повече по отношение на времето, той сподели: „ Не, след изборите. „ Подготвителната работа към този момент продължи. “ Попитан още веднъж по BBC, той отговори: „ Полетите ще тръгнат през юли. “

Г-н Сунак също по този начин не съумя да подсигурява, че жертвите на инфектирана кръв ще получат позволение за обезщетение или че Законът на Мартин и Законът за промяната на наемателите ще бъдат признати преди Парламентът да бъде отсрочен преди общите избори.

Относно заплащанията за инфектирана кръв, Риши Сунак сподели пред LBC: „ Това е, тъй като изисква диалог с партии в целия парламент, ето за какво. Но ще направя безусловно всичко по силите си, с цел да се уверя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР