Ръководителят на държавната служба, който обвини Борис Джонсън, че прави

...
Ръководителят на държавната служба, който обвини Борис Джонсън, че прави
Коментари Харесай

Петте най-експлозивни WhatsApp на шефа на държавната служба Саймън Кейс, докато се появява в Covid Inquiry

Ръководителят на държавната работа, който упрекна Борис Джонсън, че прави държавното управление да наподобява като „ трагична смешка “ по време на пандемията, най-сетне ще даде доказателства към общественото следствие в четвъртък.

Секретарят на кабинета Саймън Кейс е изправен пред рецензия за ролята си в ръководството на Уайтхол по време на рецесията с Covid. Неговите вдигащи вежди WhatsApp-и евентуално ще бъдат мощно показани, откакто Разследването получи доста доказателства. В известия от 2020 година раздразненият върховен чиновник написа, че господин Джонсън се редува сред страха, че вирусът се утежнява и режима „ оставете го да раздра “.

Г-н Кейс, който беше назначен за началник на държавната работа през септември 2020 година, упрекна господин Джонсън в „ заплаха да стане вманиачен и рисков на равнище Тръмп/Болсонаро “ и сподели, че неговата колебливост прави „ невероятно “ ръководството.

Ahead of the Mirror събра избухливите WhatsApps, показани на Covid Inquiry, които разкриват просвета на безпорядък в сър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР