БДЖ предупреждава за промяна в движението на влаковете през гара

...
БДЖ предупреждава за промяна в движението на влаковете през гара
Коментари Харесай

Променят движението на влаковете през Пловдив

БДЖ предизвестява за смяна в придвижването на влаковете през гара Пловдив.

Тя влиза в сила от вторник - 25 юни, и е по отношение на осъществяването на идната фаза от модернизацията на стоманен път, контактна мрежа и системи за сигнализация и телекомуникация в гарата.

Заради почналата реорганизация на бетонния мост в града ще бъде прекратено директното придвижването на влаковете от и за Пловдив към и от южните направления в страната. По тази причина интернационалният бърз трен № 493 от София за Истанбул и № 492 от Истанбул за София ще се движи по различен маршрут през Столник - Карлово - Тулово - Стара Загора, вместо през Пловдив. По маршрута на интернационалния трен от София за Пловдив ще пътува новоназначен бърз трен, който да обслужи пътуващите по това направление.

Бързите влакове от София през Пловдив за Варна и Бургас, както и от Варна и Бургас през Пловдив за София също ще пътуват по изменен маршрут през Филипово, Чирпан и Михайлово, вместо през Крумово и Димитровград.

Промените влизат в действие от понеделник - 17 юни.
Всички композиции по направлението София - Свиленград - София, ще се движат единствено сред София и Пловдив. По техните направления в сектора Свиленград - Пловдив ще бъдат обезпечени влакове, които ще пътуват Пловдив Изток - Свиленград - Пловдив Изток или Крумово - Свиленград - Крумово.

Влаковете от Пловдив в посока Асеновград, Димитровград, Свиленград, Момчилград и Кърджали, както и в противоположното направление ще се движат от или до Пловдив Изток или Крумово. За пасажерите от всички композиции с маршрут на пътешестване от и до Крумово ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора сред гарите Крумово и Пловдив.

Някои влакове ще пътуват с маршрут от или до гара Филипово, откъдето ще реализират връзки за пътешестване с други влакове от или до гара Пловдив. За два влака в сектора Пловдив - Панагюрище - Пловдив ще бъде обезпечен различен транспорт с рейсове.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР