След сезон на относителна стабилност за мениджърите на Висшата лига,

...
След сезон на относителна стабилност за мениджърите на Висшата лига,
Коментари Харесай

Челси и Манчестър Юнайтед доказват, че ерата, в която определената Висша лига е приключила, тъй като се появява нова стратегия

След сезон на относителна непоклатимост за мениджърите на Висшата лига, въртележката ненадейно е в разгара си. Но казусът за Брайтън, Челси и евентуално Манчестър Юнайтед е, че пазарът наподобява гол.

Имаше единствено три уволнения през този сезон, след 13 година по-рано. Това се дължи на редица фактори, не на последно място лоялността, показана от нарасналите тимове, само че сочи към по-нататъшна смяна в метода, по който са структурирани клубовете.

Все повече и повече клонят към това да имат спортни шефове, които назовават фрагменти, свеждайки мениджърите до елементарни основни треньори и ограничавайки мнението им по отношение на набирането на личен състав.

Това беше основен източник на напрежение сред Маурисио Почетино и йерархията на Челси, което докара до неговото уволняване във вторник вечерта. И описът с кандидати за негово заменяне включва няколко с огромна персона, които да съперничат на тези, които преуспяваха на Стамфорд Бридж през последните 20 години.

Ранният любимец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР