Кайли Дженър остави феновете силно разочаровани, след като взе стриктно

...
Кайли Дженър остави феновете силно разочаровани, след като взе стриктно
Коментари Харесай

Кайли Дженър взе огромно решение за Тимъти Шаламе - остави феновете изключително разочаровани

Кайли Дженър остави почитателите мощно разочаровани, откакто взе прецизно решение по отношение на романа си с артиста Тимъти Шаламе.

The 26- годишната гримьорка смая почитателите, когато дебютира романса си с 28-годишния артист предходната година. Те не можеха да държат ръцете си надалеч един от различен, до момента в който се настаняваха в тълпата на осъществяването на Бионсе на международното й турне Renaissance през септември. Романсът им се ускори и даже се сблъскаха с изказвания, че Кайли е бременна с бебето на Тимъти.

Въпреки това почитателите на звездата Кайли и Уонка Тимъти останаха разочаровани след известията, че няма да получат взор зад кулисите на връзката им. В сезонната премиера на най-новия сериал The Kardashians звездата от Dune въобще не беше забелязана или упомената.

В епизода, озаглавен Welcome To My Mind, не се загатва гаджето на Кайли, макар че са дружно от януари 2023 година Заснемането на епизода се състоя по време на Седмицата на модата в Париж, която се организира от 25 септември 202...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР