Външни хора са карали с физическо насилие депутатите от БСП

...
Външни хора са карали с физическо насилие депутатите от БСП
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Социалисти са били принуждавани с насилие да гласуват срещу мен

Външни хора са карали с физическо принуждение депутатите от Българска социалистическа партия в новия парламент да гласоподават за изключването на Калоян Методиев от парламентарната група преди още да са положили клетва. Това описа пред БТВ новоизбраният народен представител, който към този момент е самостоятелен.
Прочетете още
„ Гласуването мина с невиждан напън. Заседанието на парламентарната група протече по неуместен метод, не се състоя естествен диалог. Нахлу новото управление реваншистко настроено дружно с външни лица, не споделиха никакви причини, не демонстрираха документи. Когато стартира гласуването, гласовете бяха 9 на 10 в моя изгода и един от тези външни хора стартира да обикаля залата. Стигна до колежката от Шумен и безусловно я накара да си вдигне ръката „ за " изключването ми ", описа Методиев.

„ Нормално е тези хора да озверяват когато им задавам примерно въпроса по какъв начин по този начин Кирил Добрев зарежда с гориво всички съдилища в страната. Аз ли съм извеждан с белезници като Борислав Гуцанов ", сподели Методиев. И добави, че не би се учудил в случай че нещата не спрат дотук, без да посочи какво има поради.

Методиев сподели, че все пак се усеща по-силен като самостоятелен, тъй като към този момент няма да има кой да го лимитира. Той сподели, че ще продължи да бъде предан към Корнелия Нинова и хората към нея, само че не и към " пионките " към тези, които принадлежат към бизнес кръгове или се оставят да им дърпат конците някакви групировки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР