След побоя над шофьор на автобус край Луковит двамата извършители

...
След побоя над шофьор на автобус край Луковит двамата извършители
Коментари Харесай

Пуснаха срещу 2000 лв. и домашен арест за мъжете, пребили жестоко шофьор на автобус

След побоя над водач на рейс край Луковит двамата причинители чуха ограниченията си в съда. Единият нападател е пуснат против гаранция от 2000 лв., а другият остава под домакински арест. Прокуратурата, която изиска непрекъснат арест за двамата мъже, през днешния ден ще стачкува решението на съда.
Прочетете още
Окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков изясни, че откритите като причинители на два пъти са се укрили от органите на реда. В рамките на час след случая самоличността им е открита - те са татко и наследник.

" Укриват се от момента, в който полицията идва на място. След това, когато наблюдаващият прокурор е издал постановлението за задържане за 72 часа, още веднъж са се укрили. Извършителите са татко и наследник - има и други участници, само че тези двамата изрично са причинители. Касае се за междинна телесна щета по хулигански подбуди ", съобщи прокурорът пред Българска национална телевизия.

Пострадалият е със счупено ребро и счупена челюст и нощес е претърпял интервенция. Разпитани са очевидци, изискана е здравната документи, както и записи от камери. Предвиденото наказване за сходно закононарушение е от 2 до 10 години затвор, посочи прокурорът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР