Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на Величие“ и

...
Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на Величие“ и
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов се извини на пробитите депутати от Величие: И най-сериозните хора правят грешки

Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „ Величие “ и на Николай Марков във видео, оповестено на Facebook страницата на партията.

" Искам да се извиня на ПГ на партия „ Величие “ и полковник Николай Марков, в случай че по някакъв метод съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разединение или пък съм подал погрешен сигнал към медиите, всички наши последователи ", сподели Михайлов.

По-рано ръководителят на ПГ на „ Величие “ Николай Марков изиска опрощение от Ивелин Михайлов за думите му, че има " пробити " депутати, които ще поддържат кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада.

„ И най-сериозните хора вършат неточности. За момента одобряваме, че аз съм направил неточност. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и чакаме да забележим техните дейности. До този миг аз съм направил неточност. Когато нямаш доказателства, аз съм индивидът, който съм отправил някаква клюка. Извинявам се за това нещо “, сподели в „ Тази заран “ по БТВ Ивелин Михайлов.

„ Тези хора споделят, че това не е правилно, ти ни създаваш напрежение. И аз одобрявам, тъй като в този миг аз нямам безспорни доказателства. Поради тази причина аз би трябвало да дам късмет на тези хора да работят “, добави той.

„ Ние възникнахме като локална партия с избрани проблеми, които има дадена локална общественост. Но към този момент виждаме, че те са национални “, изясни още Михайлов.

По думите му предизборната акция на „ Величие “ е била доста евтина.

„ При нас може да се види, че имаме нула субсидиране. Пътувахме в три страни – Англия, Германия и Австрия. Започнахме срещи с хората месец преди акцията “, изясни Ивелин Михайлов.

„ Когато депутатите влязат във властта, някой би трябвало да свърши работата на място. Затова се разделихме на две – едните хора да вървят на терен измежду хората всеки ден и другите, които да са представителите във властта “, разясни още той.

Преди няколко дни стана ясно, че Ивелин Михайлов дължи пари на страната – съвсем 650 000 лева

„ Аз постоянно съм заявил налозите си, постоянно съм ги плащал. Те са обезпечени с парцели, няма по какъв начин аз да не си платя налозите. Платих 300 000 лева Някои от компаниите са продадени още 2015 година “, съобщи той.

 

Имахме проблем с една компания за ветрогенератори и всички предприемачи, които имахме проблеми с общинските съветници се обединихме, описа Ивелин Михайлов.

Относно ролята си в тази партия той разясни: " Помагах с посланията. Понеже имам умения да приказвам обществено, взех решение да оказа помощ ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР