Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните

...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните
Коментари Харесай

Интензивен трафик отчитат на гранични пунктове с Румъния и Гърция

Интензивно е придвижването за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция, оповестяват от Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) на уеб страницата си. Информацията за трафика по границите е към 06:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Кардам ", „ Никопол " и „ Оряхово " на излаз за товарни коли, както и на излаз за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе ".

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " на вход и излаз за товарни коли. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

От през вчерашния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " краткотрайно е прекратено прекосяването на вход на леки коли заради осъществяване на строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация.

На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР