Испания - Италия ще бъде първият голям мач между фаворити

...
Испания - Италия ще бъде първият голям мач между фаворити
Коментари Харесай

Испания - Италия в първия голям мач на Евро 2024 днес

Испания - Италия ще бъде първият огромен мач сред любимци на Евро 2024 през днешния ден. Двубоят ще се играе от 22:00ч. в Гелзенкирхен. 
Прочетете още
Двубоят е от група В и е значим за двата тима, тъй като те започнаха с победи. Испания се оправи с Хърватия с 3:0, а Италия победи Албания с 2:1. При победа на някой от тимовете през днешния ден той сигурно ще си подсигурява място на осминафиналите. 

Любопитно е, че Испания и Италия играха полуфинал на предишното Европейско, а тогава италианците след дузпи съумяха да отстраняват своя противник, а след това и да завоюват трофея.

Днешният ден на Евро 2024 стартира със срещата сред Словения и Сърбия от 16:00ч. в Мюнхен. Мачът е значим за двата тима, откакто Сърбия загуби от Англия с 0:1, а словенците изненадващо направиха 1:1 с Дания. 

От 19:00ч. във Франкфурт още едно повтаряне от полуфинала на предишното Европейско ще играят Дания и Англия. Тогава англичаните съумяха да победят след продължение, а в този момент дуелът е значим най-много за датчаните, които стартираха с тъждество със Словения и в случай че изгубят през днешния ден може и да не продължат към елиминациите. Англия пък победи Сърбия с 1:0 в първата си среща. 

Ето и мачовете през днешния ден: 

16:00ч. Словения - Сърбия 

19:00ч. Дания - Англия 

22:00ч. Испания - Италия 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР