Джулс Хъдсън, водещ на шоуто на BBC Бягство в провинцията“,

...
Джулс Хъдсън, водещ на шоуто на BBC Бягство в провинцията“,
Коментари Харесай

„Мащабното“ решение на звездата от „Бягство в провинцията“ Джулс Хъдсън след нуждата от „бягство“

Джулс Хъдсън, водещ на шоуто на BBC „ Бягство в провинцията “, описа за личното си усамотение в провинцията. Момчето, учило в града, което прекарва по-голямата част от живота си покрай Лондон, счита, че шумът от градския живот става все по-„ доста клаустрофобичен “.

Така че след години, прекарани професионално в селски пейзажи, 54-годишният мъж реши, че е време за него и фамилията му да се сбогуват с Лондон.

Още през 2012 година Джулс дружно със фамилията си смениха бетонната джунгла с грандиозно имение, сгушено измежду тучните пейзажи на Хартфордшър. Говорейки с The Times, Джулс призна, че макар че се любува на динамичното движение на града, той е намерил същинската си разтуха измежду природата.

Джулс и брачната половинка му Таня се караха за разнообразни места, преди да се натъкнат на идиличния си парцел, един от които може да се обади у дома. За поразителната смяна Джулс разяснява: „ Знаехме какво търсим. Нещо с пространство, нещо със икономически постройки. И съществуването на собст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР