Vivacom разширява продуктовото си портфолио, като добавя нов бранд смартфони

...
Vivacom разширява продуктовото си портфолио, като добавя нов бранд смартфони
Коментари Харесай

Ново във Vivacom: достъпният смартфон HMD Pulse+ със супер характеристики

Vivacom уголемява продуктовото си портфолио, като прибавя нов бранд смарт телефони на финландската компания Human Mobile Devices (HMD), стояща зад смарт телефоните на марката Nokia. HMD Pulse+ дава обещание да даде на потребителите нови равнища на продуктивност и функционалност. Всички клиенти могат да се снабдят с новото устройство на специфичната цена от 5.98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited 100 в цялата комерсиална мрежа на телекома.

HMD Pulse+ е основан с мисъл за модерния консуматор, който търси освен актуален, само че и благонадежден смарт телефон. Той има грациозен дизайн, мощни механически характерности, а също и подсъзнателен потребителски интерфейс. Всичко това, в допълнение с наличната му цена, го вършат подобаващ както за работа, по този начин и за развлечение.

Смартфонът има 6.65-инчов LCD екран, който е с резолюция 720 пиксела, има 90Hz периодичност на освежаване и до 600 нита пикова бляскавост. HMD Pulse+ има 50MP предна камера, както и 8MP селфи камера за безупречни фрагменти. Батерията му е с потенциал 5000 mAh и устоя до 59 часа интензивно прилагане. Устройството работи с чипсета Unisoc T606 и има 4GB RAM и 128GB спомагателна памет. Могат да се прибавят 2-4 GB виртуална памет и HMD Pulse+ ще работи още по-гладко. HMD Pulse+ е планиран с опция за независим ремонт на строшен екран, порт за зареждане или батерия.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР