Всеки да си знае мястото. Това заяви зам.-председателят на Народното

...
Всеки да си знае мястото. Това заяви зам.-председателят на Народното
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин към ДБ: Всеки да си знае мястото

Всеки да си знае мястото. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин към ``Демократична България`` в ефира на БТВ.

``За разлика от Демократична България, ние в никакъв случай не сме били в ръководство с ГЕРБ``, добави още той.

" Не знам за какво Демократична България са си присвоили правото да дават оценки на останалите политически партии от позицията на шеста политическа мощ ", съобщи Вигенин.

По думите на Вигенин няма потребност измененията в Изборния кодекс за хартиената бюлетина да минават на равнище " комисия " на второ четене в едно съвещание.

``Ние сме " за " връщане на хартиената бюлетина редом с машинния избор, само че да има гаранции за почтеност. Без тъмна стаичка, а с паравани, с цел да не може да се снимат бюлетини скрито, както и видеонаблюдение. Честността на изборите не се подсигурява от Обществения съвет към ЦИК, а от наблюдаващите на партиите в секционните изборни комисии (СИК). Колегите от Демократична България да се концентрират върху това да имат задоволително способени членове в СИК, наблюдатели``, акцентира Вигенин.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР