Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведе работна среща

...
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведе работна среща
Коментари Харесай

Николова обсъди мерките в туризма с КРИБ и БХРА

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова организира работна среща с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

По време на полемиката бе разисквано настояването на двете организации за обединяване и координиране на бъдещи противоепидемични ограничения с всички представители на туристическия отрасъл.

" За мен е значимо да бъде чут гласът на целия бизнес ", бе безапелационна министър Николова и добави, че всички дейни политики на Министерството на туризма са в името на бъдещото развиване на туристическия бранш в България.

Представителите на организациите прецизираха, че браншът би трябвало да има обединена, единна позиция и допълниха, че противоепидемични ограничения, свързани с разпространението на COVID—19, е належащо да бъдат дискутирани с всички представители на бизнеса.

В срещата участваха Румяна Георгиева, парламентарен секретар на КРИБ и Бранимир Миланов и Атанас Димитров, зам.-председатели на БХРА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР