Виктор Стоянов направи най-унизителното за една жена нещо! Прецедент в „Ергенът“!

...
Виктор Стоянов направи най-унизителното за една жена нещо!
Прецедент в „Ергенът“!
Коментари Харесай

Мегаунижение в „Ергенът“! Блага към Виктор: Влюбена съм в теб! Той: Вън!

Виктор Стоянов направи най-унизителното за една жена нещо!
Прецедент в „Ергенът“! За първи път Виктор отстрани дамата, с която за последно е бил на среща. Това се случи с Благовеста Бонбонова.



Блага отпадна по допустимо най-унизителния метод. Тя призна на Виктор, че е влюбена в него, което се случи на сантименталната им среща. Само няколко часа по-късно фитнес инструкторът я изхвърли от шоуто.

Виктор изясни на ямболийката, че не може да отговори на възприятията й и по тази причина реши да не я бави, елиминирайки я от предаването. Очевидно някогашният гребец е сигурен, че няма късмет в миналото да се влюби в Благовеста.

Унижението за плеймейтката обаче е голямо, тъй като през целия ден тя се скъса да изяснява какъв брой прелестно си е прекарала с Виктор и по какъв начин било всичко незабравимо, а в края на деня той просто я изхвърли от шоуто.

Благовеста Бонбонова не съумя да смъкна Виктор Стоянов, макар неистовите си старания в продължение на два месеца и половина. Тя направи какво ли не, смъкна си гащите, обясняваше му какъв брой е полова, само че той по този начин и не я обикна.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР