Неволите на националната служба на Риши Сунак нараснаха, след като

...
Неволите на националната служба на Риши Сунак нараснаха, след като
Коментари Харесай

Министърът на торите се нахвърли върху плана на националната служба като удар за Риши Сунак

Неволите на националната работа на Риши Сунак набъбнаха, откакто министър на торите съобщи, че спореният проект е бил „ прокаран “ на нищо неподозиращи депутати.

Стив Бейкър изрази разочарованието си на фона на въпроси по отношение на въздействието на проекта на премиера върху Северна Ирландия. Само дни по-рано министърът на Министерството на защитата Андрю Мърисън сподели, че няма проекти за назначение на Национална работа.

Министърът на Северна Ирландия господин Бейкър сподели, че той и сътрудниците му висши тори не са били съветвани по отношение на изненадващото известие на господин Сунак, че той искаше да вкара противоречивата мярка. Вместо това той съобщи, че е създаден от " политически консултант или съветници " и загатна, че не е на борда. Това значи, че в този момент господин Сунак ще би трябвало да реши дали да уволни министъра.

Миналата седмица министър председателят разгласи, че всички 18-годишни ще бъдат принудени да вземат участие в препоръчаната от него нова стратегия. На младежите ще бъде даден избор сред цялостно работно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР