Макар и на достолепните 61 години, е запазил повече от

...
Макар и на достолепните 61 години, е запазил повече от
Коментари Харесай

И Том Круз се предаде – все повече прилича на чичак

Макар и на достолепните 61 години, е запазил повече от младежкия си сексапил и от десетилетия не се дава на неумолимия ход на времето. На холивудския ас до неотдавна можеха да завиждат 40-годишните мъже, само че очевидно напоследък се е поотпуснал около връзката си с съветската златотърсачка Елсина Хайрова. Актьорът беше сниман на плажа на Майорка с много едър стомах и увиснали, старешки гърди.

Откакто блестна на холивудския хоризонт в далечната 1986 година с „ Топ Гън “, красавецът е прочут с извънредно прецизния си хранителен режим и ежедневните изтощителни тренировки. Според осведомени обаче, Елсина, с която Том изкара къс романс, го отворила на съветската кухня и от този миг Том не спирал да се тъпче с каша от елда и окорошка, които много го окръглили-

Том Круз разедини мненията на потребителите на обществените медии, откакто сподели голото си до кръста тяло. Макар и поувиснал, не може да се каже, че артистът се е предал физически.

„ Пичът си е супер! Той е на към 60 и към момента наподобява добре. Посочете ми различен подобен прочут артист от Холивуд “ – написа негов почитател в обществената мрежа.

Други обаче бяха сериозни към физиката на звездата, като означиха, че времето и гравитацията са си взели своето.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР