„Видяното вчера е ужасна агресия срещу българската полиция. Кой носи

...
„Видяното вчера е ужасна агресия срещу българската полиция. Кой носи
Коментари Харесай

Атанасова: Има институционална криза

„ Видяното през вчерашния ден е ужасна експанзия против българската полиция. Кой носи отговорността? Първо тези, които заявяваха, че ще има въстание и бунт. Тези, които размахват юмруци и ни назовават „ мутри”. Призоваващите хората законно определените народни представители да бъдат „ изметени”. Това сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на " Здравей, България " по " Нова телевизия ".

„ Кой през вчерашния ден беше от самото начало на митинга? Помните ли един телефонен диалог, който изтече в медиите, пуснат от прокуратурата. Той беше сред представител на Българска социалистическа партия и Васил Божков за ръководството на тълпата. Вчера имаше апел от Корнелия Нинова Българска социалистическа партия да се включи в митинга. Тоест и тя носи отговорност за това, което се случи”, сподели още депутатът от ГЕРБ.

Атанасова опроверга изказванието на Българска социалистическа партия, че има парламентарна рецесия и подсети по какъв начин през вчерашния ден е отхвърлено ветото на президента.

„ Има институционална рецесия, само че не ГЕРБ и държавното управление са отговорни за нея. Тази рецесия е инициирана от президентската институция “, съобщи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР