Вече на доста места попаднахме на шегата, че тази година

...
Вече на доста места попаднахме на шегата, че тази година
Коментари Харесай

Полтъргайст тормози цяло семейство

Вече на много места попаднахме на шегата, че тази година на Хелоуин всички ще сме с маски. Да, по този начин си е и то без значение дали харесваме празника, или пък не.
 Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата
Ще минем ли без „ Лакомство или беля “ на Хелоуин

Какви са рекомендациите на здравните управляващи

Шега си е смешка, само че празникът наближава, а ние не мислим толкоз за маски и костюми, а за тематични филми и сериали, които да гледаме на 31 октомври. " Случаят " Енфийлд " пък е от тези сериали, които ще ни накарат да замръзнем и при най-малкия звук от хола.

В три елементи акомодацията по книгата на Гай Лайън Плейфеър This House is Haunted ще ни покаже какви странни неща се случват в една привидно елементарна къща в Енфийлд, Англия, през 1977 година И да, вдъхновението е пристигнало от действителни събития.
 Снимка 501681

Пеги Ходжсън е самотна майка, която живее с четирите си дребните деца. Една вечер, откакто ги поставя да спят, чува мощни удари и незабавно отива при тях, с цел да види какво се случва. Децата настояват, че едно чекмедже напълно необяснимо е прелетяло из стаята.

Оказва се, че в къщата има полтъргайст, а неговата съществена цел е 11-годишната Джанет. Всичко е толкоз необяснимо и ужасно, че даже Обществото за Проучване на психоявления се намесва, с цел да помогне на Джанет и фамилията ѝ.

Премиерата на " Случаят " Енфийлд " е на 31 октомври от 22 ч. по Epic Drama
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР