Въпреки сериозните заявки на най-големите в сферата на технологиите, сгъваемите

...
Въпреки сериозните заявки на най-големите в сферата на технологиите, сгъваемите
Коментари Харесай

Xiaomi Mix Flip - какво знаем за новия сгъваем смартфон на марката

Въпреки сериозните поръчки на най-големите в областта на технологиите, сгъваемите смарт телефони не съумяха да се трансфорат в новото нормално - най-малко не към този момент. Те не престават да вдъхват съмнение у мнозина, колебаещи се какъв брой биха издържали на всекидневно натоварване, а други се отхвърлят от тях поради високата им цена. Но няма спор - те са върховите достижения на производителите и са една висока летва, която не всички са стигнали на този стадий.
 Vivo X Fold 3 и X Fold 3 Pro - леки, красиви, сгъваеми и доста мощни
Vivo показа най-лекия сгъваем смарт телефон

Красота, мощ и лекост

Безспорно Samsung е водач в сгъваемите смарт телефони към този миг със своите Flip и Fold, които стават все по-красиви и мощни. А в това време и конкуренцията не стопира да пораства и напълно скоро се чака и новото предложение от Xiaomi.

Китайската компания към този момент има опит със своите три модела. A тези дни в интернет изтече информация, че възнамеряват стартирането и на първия Flip смарт телефон. Той е с много по-компактни размери, несъмнено ориентиран към дамите и се сгъва не като книга, а като телефоните с капаче от едно време.

Xiaomi is working on a Mix Flip clamshell foldable

> 4,900 mAh battery with 67W charging
> 50 MP main shooter with OIS
> 32 MP selfie camera
> Snapdragon 8 Gen 3

Expected price: $830/€770
— Featurverse (@featurverse)
Изтекоха и първите действителни фотоси на идния смарт телефон, от които добиваме визия за дизайна му. Той има дребен екран на капака, а до него са ситуирани камерите. Модулът е двоен, две са и светкавиците. Всички те са ситуирани хоризонтално една до друга. Вижда се и логото на Leica, което е обнадеждаващо за качеството на фотосите, които Xiaomi Mix Flip ще прави.

На този стадий е доказано, че сгъваемият смарт телефон ще поддържа 67W зареждане, което веднага го прави най-бързо зареждащият се измежду този вид устройства. Процесорът е Snapdragon 8 Gen 3, а сгъваемият екран ще е произвеждане на Samsung, тъй като той е най-устойчивият на сгъваем, създаван до момента, написа Android Headlines.
 Xiaomi 15 - първият смарт телефон със Snapdragon 8 Gen4
Xiaomi 15 - първият смарт телефон със Snapdragon 8 Gen4

Сериозна поръчка

През август тази година чакаме четвъртото потомство на другия сгъваем телефон на Xiaomi Mix Fold и най-вероятно дружно с неговата премиера ще бъде и тази на Mix Flip. A дали ще успее да усъвършенства представянето му, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР