Ексдеппутатът Велико Минков, за когото ДНК-експертиза категорично доказа, че е

...
Ексдеппутатът Велико Минков, за когото ДНК-експертиза категорично доказа, че е
Коментари Харесай

Две седмици майка да не потърси децата си, как Габриела ще докаже, че не ги използва пред съда

Ексдеппутатът Велико Минков, за който ДНК-експертиза изрично потвърди, че е татко на бебето на Габриела Славова, към този момент е прегърнал сина си Кристиян и 10 дни не се е отделял съвсем от него. В този миг при закрити врата Бургаският областен съд гледа делото, в което Велико се надява детето да му бъде присъдено с привременни ограничения. Вижте какво сподели Велико пред Флагман.бг

– Г-н Минков, с какви упования влизате в залата на Окръжния съд в Бургас?

–  Искам да си отглеждам сина, ДНК експертизата сподели, че аз съм бащата и при създалите се условия мисля, че това е най-хубавото решение. Очаквам съдът да направи най-хубавото за детето. Колко ще се проточи във времето с тези обжалвания – ще забележим. Детето е при Орлин и Иванка Пееви, родителите на Пейо. Майката на Габриела приказва неуместни неща, които не подхождат с първичното държание.

– Кои са очевидците, които желаете да бъдат позволени да бъдат разпитани?

– Сестра ми, майка ми, бащата на Пейо, при който бебето е настанено от обществените. Нека да забележим дали съдията ще има основанието да е уверена, че нещо би трябвало да се предприеме, а не да се бави.

– Успяхте ли да видите детето си?

– Не единствено го виждам, аз го отглеждам през последните 10 дни интензивно, замайвам го, храня го, мия го, окъпвам го, играя си с него и извозвам много часове с него. Мисля, че това е най-хубавото за детето.

Бащата на Пейо Пеев поддържа Велико в съда: Ще приказвам в негова изгода, поради това дете убиха сина ми

– Как Ви възприема дребният?

– С усмивка. Всеки път, като се покажа, той се развълнува, усмихва се и се радва. Смятам, че за това малко време имаме добра връзка и се надявам тя да не бъде нарушавана със странни и нелогични решения на съда.

– Ако съдът присъди на Вас родителските права, по какъв начин ще се справяте с неговото развъждане?

– Имам поддръжката на майка ми и сестра ми, които са тук. Имам изискванията и се надявам това да бъде позволено да бъде показано в съда през днешния ден.

– След като излезе решението, че Вие сте бащата на дребния, чухте ли се с Габриела, имахте ли контакт с нея?

– Не и това е учудващо. Две седмици тя е под домакински арест, молих и към нея, и към юристите, и към роднините – да се свържат с мен, с цел да създадем най-хубавото за детето. Те даже не се свързаха да ме попитат по какъв начин са децата и да им изпратя някоя фотография. Как е допустимо две седмици под домакински арест майката да не се интересува от детето си – аз съм апелирал през медиите и съм декларирал, че съм отсреща. Как след това ще потвърди тя пред съда, че е виновна майка, която се грижи за децата си, а не ги употребява за персонални цели – да вземем за пример да стои под домакински арест или да се отърве от някаква присъда.

– Как ще коментирате това, че майка ѝ Красимира сподели през вчерашния ден, че надали не е излязла просто да разноски кучето и няма нищо общо със случилото се с Пейо?

– Работа на прокуратурата и съда е да открият истината. Защо приказват неща, които камерите ги опровергават, аз не мога да си обясня. Нека да забележим прокуратурата и съдът по какъв начин ще се произнесат за доказателствата.

– Лично Вие имате подготвеност да отглеждате детето си?

– Абсолютно. От първия ден, в който е роден, а не от през днешния ден или от през вчерашния ден.

flagman.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР