Преди да имате задълбочена връзка с някого, вие съзнателно или

...
Преди да имате задълбочена връзка с някого, вие съзнателно или
Коментари Харесай

Вижте какво провокира мъжете да избягат въпреки интереса си

Преди да имате задълбочена връзка с някого, вие умишлено или не следите за червени знамена, сигнали, които да ви подскажат имате ли евентуална съгласуемост и бъдеще с половинката си или не.
За мъжете и дамите алените знамена имат друго измерение. Всичко зависи от това какво е значимо за вас, какво ви плаши, кое можете да приемете и кое сигурно не бихте могли да преглътнете.
Нека се спрем на някои червени знамена, за които мъжете наблюдават и които в доста случаи ги карат да се отдръпват, въпреки да имат усеща към дадена жена.

Мъжете наблюдават дали дамата има прекалено много прочувствен багаж
Болката и незатворените рани от любовните разочарования и предходните връзки могат да са определящи за бъдещите връзки. Мъжете наблюдават дали една жена носи прекомерно доста прочувствен багаж със себе си, дали приказва с ненавист за някогашния си и за мъжете изобщо.

Мъжете наблюдават дали ще поискате да се преместите дружно прекомерно рано
Един от алените знамена, за които мъжете наблюдават е дали ще ги притиснете да заживеете дружно прекомерно бързо. Повечето мъже одобряват това като отчаяност от страна на дамите, които непременно желаят да се обвържат, да имат семейство или да родят дете без значение от кого. Това е мисълта, която ги плаши и са склонни да се оттеглен, в случай че усетят напън прекомерно рано.

Мъжете наблюдават дали една жена драматизира прекомерно
Мъжете не обичат драмата. Повечето се нервират на дами, които драматизират, мрънкат и вършат от мухата слон във всяка обстановка. Някои мъже даже одобряват дребните женски мнения като драма, тъй че бъдете деликатни, в случай че желаете да привлечете нечие внимание.

Мъжете наблюдават за клюкарствуване против някогашния
Един от алените знамена, за които мъжете наблюдават е дали говорите с злост за някогашния си. Това автоматизирано им подсказва, че може би сте от тези дами, които ненавиждат мъжете и ги упрекват за всичко. В съзнанието им светва лампичка, която им споделя, че евентуално и с тях бихте се отнасяли по същия метод. Това ще ги накара да се оттеглен.

Мъжете наблюдават за това дали имате общи ползи и занимания
Мъжете имат своите мъжки занимания и обичани занимания. Една от най-честите аргументи за спорове е точно рецензията към заниманията им от страна на дамите. Затова, в случай че имате разнообразни визии по тази тематика или сте сериозни към ползите и заниманията му, той евентуално би се отказал от връзка с вас, тъй като това би било същинска злополука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР