Боби Брейзиър и Ела Морган не можаха да държат ръцете

...
Боби Брейзиър и Ела Морган не можаха да държат ръцете
Коментари Харесай

BBC Strictly`s Bobby Brazier сногва звездата от MAFS Ела Морган на дивото афтърпарти на BAFTA

Боби Брейзиър и Ела Морган не можаха да държат ръцете си надалеч един от различен на афтърпартито на BAFTA и съгласно известията няколко пъти са стиснали устни.

Звездата от The Strictly и Ела от Married At First Sight продължиха да се връщат за още, до момента в който се цакаха на баш в Royal Festival Hall. Според известията двойката се е доближила няколко пъти, до момента в който тече шампанското - и нито един не е изглеждал угрижен за разликата във възрастта сред тях от девет години.

Посетител на купона даде повече информация за видеозаписа, който е се популяризира в обществените медии, разкривайки: „ Боби и Ела се захванаха, беше същинска сноулинг и той се върна няколко пъти за още. Те споделяха флиртуващи закачки и по-късно се дръпнаха един различен на една страна за сноулинг от бара. "

Източникът продължи пред The ​​Sun: „ По-късно те бяха увити ръце един към различен за още една глътка. " Беше напрегната вечер за Боби. Той също беше видян да се усеща комфортно с актрисата от Top Boy, 29-го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР