Наскоро стана ясно, че Надежда Вишева, една от финалистките в

...
Наскоро стана ясно, че Надежда Вишева, една от финалистките в
Коментари Харесай

ДОКАЗАТЕЛСТВО Надежда от "Ергенът" иска 115 лева за маникюр, с крадени снимки от Pinterest

Наскоро стана ясно, че Надежда Вишева, една от финалистките в известното телевизионно шоу „ Ергенът “, предлага извънредно скъпи услуги за хубост. След като Novinite.bg разкри цените в нейния салон, които се оказаха шокиращо високи, в този момент излизат нескрито още по-притеснителни изказвания. Топ маникюрист в TikTok алармира, че Вишева показва работата на свои задгранични сътрудници като своя лична, което повдига съществени въпроси по отношение на нейната честност и професионализъм.

Салонът на Надежда Вишева предлага създаване на нокти за 115 лв. и маникюр с гел лак за 75 лв.. Тези цени са доста по-високи от междинните цени, практикувани от множеството салони за хубост, което кара мнозина да слагат под въпрос цената, която клиентите получават против тези суми. Сега излиза наяве, че с изключение на надценените цени, услугите на Вишева може да не са толкоз неповторими, колкото твърди.

В обществените мрежи се появиха съпоставения сред маникюрите, показани в профилите на Вишева, и тези, основани от други маникюристи, изключително от чужбина. Твърди се, че Вишева е копирала дизайните на своите сътрудници, представяйки ги за своя лична работа. Това обвиняване в плагиатство в допълнение подкопава репутацията на Вишева и слага под подозрение уменията и творчеството ѝ като експерт в региона на хубостта.

Обвиненията в плагиатство идват в сериозен миг за Вишева, защото тя е един от трите финалистки в „ Ергенът “. Шоуто приклчва скоро. И тази година победител няма да бъде определен и никой от участниците няма да получи късмет за сантиментална връзка с основния воин.

Много почитатели и почитатели осъдиха дейностите на Вишева в обществените медии, призовавайки за протест на нейните услуги и предупреждавайки другите да бъдат деликатни, когато става дума за избор на салон за хубост. Някои даже стигнаха до такава степен, че предложиха възобновяване на всички пари, изхарчени за нейните услуги.

Историята на Надежда Вишева служи като предупредителна за евентуалните клиенти и амбициозните експерти в промишлеността за хубост. Важно е да се подсигурява, че предлаганите услуги са по едно и също време налични и достоверни, а оригиналността и творчеството би трябвало да бъдат възхвалявани, вместо да се крадат от другите. С големия напън и упования, идващи с присъединяване в известно телевизионно риалити шоу като „ Ергенът “, в никакъв случай не е било по-важно за обществените персони да поддържат допустимо най-високо равнище на честност и професионализъм във всичките си инициативи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР