Затварянето на граничния контролно-пропускателен пункт Рафах ще доведе до тежки

...
Затварянето на граничния контролно-пропускателен пункт Рафах ще доведе до тежки
Коментари Харесай

Самех Шукри: Затварянето на „Рафах“ ще доведе до тежки последици

„ Затварянето на граничния контролно-пропускателен пункт „ Рафах " ще докара до тежки последствия “, предизвести външният министър на Египет Самех Шукри по време на телефонен диалог с американския държавен секретар Антъни Блинкен.

Шукри прибавя още, че би трябвало да бъде възобновен коридорът за филантропични доставки за Газа, който бе пресечен преди дни. 1,4 милиона палестинци ще бъдат наранени от затварянето на пункта и продължаващите въздушни набези от израелските сили. Той още уточни, че военните действия от израелските сили в Ивицата Газа, изключително в Рафах, сътвориха съществени закани за сигурността и нарушават стабилността на района. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44120 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42582Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед60795Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24883Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18846Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77597„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77277В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на предст
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР