Рут Лангсфорд отиде в социалните медии, за да сподели бърз

...
Рут Лангсфорд отиде в социалните медии, за да сподели бърз
Коментари Харесай

Рут Лангсфорд споделя загадъчен цитат в нова публикация след развода на Иймън Холмс

Рут Лангсфорд отиде в обществените медии, с цел да показа бърз мистериозен пост, откакто беше оповестено раздялата й с Иймън Холмс.

Водещата на ITV и Звездата от GB News Иймън шокира почитателите, когато оповестиха раздялата си в обществените медии през последните дни. Бившата двойка, която беше дружно повече от две десетилетия, показа, че са се разделили в взаимно изказване в събота. Той гласеше: " [Те] потвърдиха, че бракът им е завършил и са в развой на бракоразвод. "

Още след оповестяването дуото възобнови естественото си издание на своите страници в Instagram, като Рут споделя бързи фотоси от работния си ден в QVC. 64-годишната участничка на Loose Women прекара сутринта в „ Ден на дизайна “ с QVC и показа огледално селфи, направено в асансьор.

Тя раздруса цялостен тоалет от гамата си и се усмихна на камерата, до момента в който чакаше асансьорът да се движи. Тя просто озаглави обявата: „ Да... Трябваше да се направи! “ Водещият добави и известната ария на Naughty Boy с Emeli Sande, Lif...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР