Честито на най-големия! Заслужена победа на един необятен талант! @vzombori,

...
Честито на най-големия! Заслужена победа на един необятен талант! @vzombori,
Коментари Харесай

Мис България се разчувства: Владо Зомбори спечели и мен


„ Честито на най-големия! Заслужена победа на един необхватен гений! @vzombori, завоюва възхищението ми още в „ Черешката на тортата “! “
С тези трогателни думи Мис България Венцислава Тафкова поздрави своя „ градски “ Владимир Зомбори за успеха му в „ Като две капки вода “ на снощния край, написа Nie-jenite.

Актьорът завоюва вота на публиката напълно предстоящо като най-голямото изобретение на риалити шоуто за всички 12 сезона до момента. Той водеше в генералното класиране през цялото време и не е изненада, че с финалното си гениално преобразяване във Фреди Меркюри сграбчи първото място и сърцата на народа.

Спечели и Мис България , която му симпатизира доста преди старта на „ Капките “ и предсказа неговата победа. Двамата участваха дружно в един от сезоните на „ Черешката на тортата “ и още тогава породи удивление у Тафкова .

„ Невероятен човек и надарен артист! Той е моят любимец в „ Капките “ и имам вяра, че ще завоюва “, разкри преди няколко месеца миската. Тогава тя показа, че по време на присъединяване им в кулинарното шоу Зомбори се показал ослепително освен в кухнята, само че и като художник. Той нарисувал неин портрет – извънредно професионално и в елементи.

„ Обожавам хора, които демонстрират гений във всевъзможни сфери – той готви, пее, танцува, имитира! А по какъв начин рисува… “, възхитена е Тафкова.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР