Порноактьор от САЩ, който твърди, че е спал с повече

...
Порноактьор от САЩ, който твърди, че е спал с повече
Коментари Харесай

Порнозвезда преспа с над 1500 жени и посочи кои са най-зле в леглото

Порноактьор от Съединени американски щати, който твърди, че е спал с повече от 1 500 дами, разкри най-лошите любовници в живота си, написа Daily Star.
След като получава три дипломи и прекарва години в корпоративния свят, Джон зарязва кариерата си, с цел да навлезе в промишлеността за възрастни.
Преди да стартира кариера в порното, 39-годишният американец работи като инженер.
Мъжът признава, че като възпитаник е бил доста свенлив, само че когато бил в колежа, инцидентно се озовал на суингър празненство. Оттогава стартира да прави секс постоянно, а по-късно решил да стане порноактьор.
С богатия си опит Джон знае тъкмо какво желае, когато става въпрос за противоположния пол. И е безапелационен, че най-лошите любовници са дамите, които са имали малко полови сътрудници.
" В днешно време алфа мъжкарите не стопират да повтарят, че ценят дамите с дребен лист от завоевания.  Всеки желае жена без опит. Бил съм с неопитни дами и не е занимателно. Това е извънредно ", признава той.
Той прибавя, че няколко пъти е излизал с девственици и сексът с тях е бил " най-лошият от всички други ". 
Порноактьорът означи, че няма нищо срещу обичаната му да има бурно минало. Това, по думите му, значи, че тя е знае какво прави.
" Имам потребност от някоя, която е опитна, която е усвоил избрани неща и е в положение да преподава ", споделя той
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР