Играта The Witcher 4, чието кодово име е Polaris, все

...
Играта The Witcher 4, чието кодово име е Polaris, все
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 е завършена, а по The Witcher 4 работят над 400 души – играта ще приключи предпродукцията си през втората половина на 2024 година

Играта The Witcher 4, чието кодово име е Polaris, към момента е в предпроизводствена фаза, само че над 400 чиновници на CD Projekt RED към този момент работят по нея.

„ През първото тримесечие на 2024 година сме се фокусирали върху по-нататъшното развиване на нашите планове. Най-големият от тях във връзка с размера на екипа, както и на напредъка по настоящата работа, е Polaris. Бъдещата първа част от новата трилогия на The Witcher. В момента над 400 души работят по играта и планираме да преминем към индустриалната фаза през втората половина на годината “,

казва финансовият шеф на компанията Петр Нилубович.

Това е в сходство със известието на компанията от месец януари, че има намерение до лятото по играта да работят 400 разработчици, а цялостното ѝ създаване да стартира през 2024 година В слайд, съпътстващ последния финансов доклад, CD Projekt отбелязва, че към 30-ти април 2024 година по Polaris работят 407 разработчици, спрямо 56-те разработчици, привлечени за Cyberpunk Orion, 39-те за спинофа на The Witcher Sirius и 20-те за чисто новата игра Hadar.

Все още не се знае доста за Polaris, като се изключи че това ще бъде първата игра от „ нова трилогия за ролеви игри от AAA клас “. Играта ще включва и „ нови детайли на геймплея и нови механики “, които ще я отличават от предходните игри Witcher. В отчета CDPR удостоверява и цялостното довеждане докрай на Cyberpunk 2077.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР