Слави Трифонов ще изгрее в ново амплоа Близо два месеца след

...
Слави Трифонов ще изгрее в ново амплоа
Близо два месеца след
Коментари Харесай

Слави Трифонов обяви: Шоуто ще продължи

Слави Трифонов ще изгрее в ново амплоа
Близо два месеца откакто разгласи, че стопира своето шоу, Слави Трифонов най-сетне призна, въпреки и не непосредствено, че няма никакво желание да се отхвърля от телевизионните изяви – написа в. „ Уикенд “. Дългия къса с Би Ти Ви в края на юли, само че ще бъде на екран още веднъж от есента. Най-вероятната дата за старт на новия му план е 1 септември – отбелязва изданието.
Шоуменът от Учиндол сякаш пази в дълбока загадка желанията си за своето бъдеще след финала на предаването, в което изкара 19 години, само че в понеделник повдигна завесата по време на актьорската вечер. По всичко проличава, че Слави Трифонов и хората му се готвят не толкоз за политически план, както доста наблюдаващи подозират, що се касае за ново шоу.

Това стана ясно в сякаш безпланов разговор на водещия с артиста Краси Радков. За всеки осведомен с трудовите привички в екипа на Дългия е ясно, че пред камерите там не става нищо непланирано – всичко тече по сюжет, даже и най-невинните на пръв взор шегички сред шефа и неговите подчинени.
От въпросния разговор, изискан в жанр: „ Какво върша аз от 1 септември, шефе? “, Слави отвърна: „ На теб пък кой ти сподели, че ще е тъкмо от 1 септември? “ – стана ясно, че шоуто ще продължи да съществува, единствено че в различен ефир и с леко изменена форма. Дългия даде обещание да даде повече информация по тематиката, когато му пристигна времето, евентуално имайки поради, че му остават още няколко излъчвания до 31 юли.
Най-упоритият слух, който се върти в публичното пространство, че Слави Трифонов се договаря с братя Домусчиеви, притежатели на Нова тв.
Иначе казано, както пее Фреди: „ Show Must Go On! “…

Припомняме, че Слави Трифонов е бил видян на вечеря с Дарина Павлова напълно неотдавна.
Шоуменът в оставка и вдовицата на Илия Павлов, която явно се е върнала по свои персонални каузи у нас, прекарали дружно към 3 часа в едно от най-луксозните столични заведения във вторник вечер. Двамата били настанени в специфична ВИП стая на ресторанта, с цел да не бъдат подслушвани от останалите гости.
Трифонов не крие, че е доста непосредствен другар на Дарина Павлова. Той постоянно гостува в дома й в Рим, а преди няколко години милионерката се съгласи да взе участие като жури в продуцираното от него риалити „ България търси гений ”. В последните години наследницата на убития необут на „ Мултигруп ” Илия Павлов се занимава с продуциране на кино продукции.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР