Овен Днес ще победите вътрешните страхове и ще склонни да поемате

...
Овен
Днес ще победите вътрешните страхове и ще склонни да поемате
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 30 май

Овен
Днес ще успехите вътрешните страхове и ще склонни да поемате опасности, ще търсите предизвикването и опита. Може би даже ще се опитате да се харесате на противоположния пол, ей по този начин, поради самото прекарване. Едно е несъмнено - скучно ще Ви е без аудитория.

Телец
Хубав ден да покажете благото си отношение към фамилията. Днес елементарно ще се вдъхновявате от хрумвания за тържества, празненства, посетители. Разбира се, ще предпочетете другите да дойдат при Вас.

Близнаци
Най-добре ще се чувствате в случай че сте измежду повече хора. Идеи ще имате в обилие и в действителност вие ще сте моторът на позитивните промени.

Рак
Днес ще имате вкус за хубавите неща в живота - вкусна храна, прелестни места, вълнуващи взаимоотношения. Това може да Ви води на забавни места, да Ви кара да се представяте за по-богати, в сравнение с сте. Важното е да не се увличате.

Лъв
Ще сте прекомерно прочувствени и впечатлителни, което ще подкрепи артистичната Ви изява. Всъщност просто ще имате потребност от грижа и внимание, повече от различен ден.

Дева
Трудно ще се задържате дълго на едно място и още по-трудно ще се окаже да мълчите. Ще сте прелестни критици, само че най-добре ще се отдавате на метафизичен размишления.

Везни
Старите връзки ще се развият по нов метод. Това ще ви помогне да осъществите нови контакти. Имате потребност от по-добра организация на времето.

Скорпион
Всички ще са толкоз оптимистично настроени, че ще ви наподобяват наивни. Здравият разсъдък този път може да ви направи по-подозрителни и сприхави.

Стрелец
Ще сте в положително въодушевление. Имате предпочитание за повече обществени контакти, въпреки че ще сте малко по-нравоучителни от належащо което може да бъде неприятно за близките.

Козирог
Не можете да се насилите да обичате някого, само че можете да си наложите да постъпвате вярно. А кое е вярно и кое неверно, прелестно знаете и сами.

Водолей
Днес ще сте въплъщение на любезността и по тази причина ще сте мечтани събеседници. Ако не пътувате, е прекомерно допустимо да ви дойдат посетители, пригответе се.

Риби
Един ден, в който ще се наложи да се посветите на прозаични проблеми, които ще обхванат съвсем цялото ви време. Гледайте това да не се отрази на връзките ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР