Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват

...
Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват
Коментари Харесай

Краси Аврамов, бивш участник в конкурса: "Евровизия" се превръща в Хелоуин!

Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват малко допълнително, споделя някогашният участник
" Евровизия " се трансформира в безспорен Хелоуин! Вече не мога да преценява конкурс защо е. То беше като карнавал, като Хелоуин. Повечето песни, доста малко ми харесваха. Нямам огромни усещания. " Това съобщи поп артистът Красимир Аврамов, който преди години се бори в състезанието, пред " България Днес ".

Аврамов е търпелив към другите

Тази година премията за ария на годината завоюва представителят от Швейцария Немо, който провокира спорен отклик от страна на българската аудитория. Голяма част от консервативните разясниха с отвращение изпълнителя, който се дефинира като небинарен - човек, който не се усеща като мъж, само че нито и като жена. Визията на швейцареца също разяри настойниците на обичайното семейство - розова поличка, зрелищна перушина и ноктопластиката, за която всяка една мадама би завидяла.



Печелившият тази година не се дефинира като мъж, нито като жена

Освен него огромна част от другите реализатори също предизвикаха, Някой като вещици, дяволи и всевъзможни изгъзици, а имаше и участник без долни гащи

Краси Аврамов обаче не е в потрес от това какъв е спечелилият на състезанието.

" Всеки има правото да изрази свободата си и метода на това какво са те. Никога не съм бил срещу този вид стремежи на хората. Всяка година на " Eвровизия " има някой или няколко, които по този метод съумяват да привлекат вниманието ", споделя изпълнителят.



Имаше и дисквалифицирани

Аврамов счита, че има причина за какво екстравагантността се ускорява в последните години в огромния конкурс на Стария континент: " Определено ние сега живеем в един нападателен свят. Когато живееш в такива времена, да изразиш свободата си по този метод, е окей, въпреки на мен персонално да ми идва малко допълнително. Точно това, да предстоящ фрапантен, да си викащ, да показваш безпардонно мисленето. Аз съм аз, аз съм това, което съм, е методът всеки да изрази себе си по някакъв метод. Да надвикаш тътените на снарядите. И мисля, че ненапълно съумяват ", безапелационен е артистът.

Тази година състезанието не беше от най-спокойните. Пред стадионът " Малмьо Арена " в Швеция, където се е изпълнявал състезанието, имаше митинги против бомбардировките в Газа и присъединяване на Израел в състезанието. След това нидерландският актьор Йоост Клайн беше дисквалифициран ден преди финалите поради " случай със служителка ", заради което беше изпратен в районното в шведския град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР