Месец май - самото звучене на името му ни изпълва

...
Месец май - самото звучене на името му ни изпълва
Коментари Харесай

7 причини да сме на двора през май

Месец май - самото звучене на името му ни изпълва с оптимизъм и възторг за идните топли слънчеви дни. Няма по какъв начин да не сме въодушевени от всичко, обвързвано с превозване на времето на открито - от работа по двора и градината до отмора под намерено небе.

Въобще през този месец, каквото и да вършим на открито, ще е пълноценно прекарано време. А ние ще се опитаме да намерим салдото сред потребното и приятното. Още повече че може да се възползваме за задачата от, където откриваме хиляди оферти за дома и градината с до -50% отстъпка и 10 безлихвени вноски за артикули над 200 лева Ето и нашите предложения от там.

 Снимка 664743

Обичаме непретенциозни, само че ефикасни и комфортни за прилагане уреди на добра цена. А тази косачка е комбиниране от всичко това. Лека и компактна, тя е задоволително мощна, с цел да окоси до 400 кв. м, което няма да отнеме доста време поради ширината й на косене от 32 см. Можем да контролираме височината на косене на три разнообразни позиции, а кошът й е с размер 35 л. Дръжката й е сгъваема, което пък я прави супер лесна за предпазване - фактор, който по никакъв начин не е за подценяване.

 Снимка 664749

След като сме отхвърлили косенето, време e да се насладим на красивата си и подредена ливада. Можем да го създадем под шатрата, която прозорливо сме инсталирали още в първите пролетни дни. Ширината и дължината й от близо 3 метра я вършат отлично място да разположим както шезлонги за отмора на сянка, по този начин и масата за хранене на открито. А комбинацията от цветове е универсална и елегантна - мрачен метал с бял сенник, който също така е преносим.

 Снимка 664748

За да се насладим същински на времето на двора, би трябвало да го поддържаме безупречен. Което включва измиване на декинга на терасата, каменните стъпала към къщата и гранитогреса на пътеките. За всичко това ще ни помогне водоструйка Karcher K25 Silent Limited Edition, която е лека и компактна. Печели ни обаче с друго - новаторската безшумна функционалност, която понижава равнището на възприемания звук с 50% спрямо други водоструйки от същия клас. В комплекта й са включени револвер, 8 метра маркуч за високо налягане, струйник Vario Power, въртяща се дюза и дюза за пяна. Разбира се, става и за миене на коли и колела.

 Снимка 664744

И още веднъж е време да отдъхнем след добре свършената работа. А какъв по-приятен метод за това от люлка в градината. Тази разполага със сенник и дължина на частта за сядане от 170 см, което значи, че даже може да полегнем с прелестно четиво на нея. Цветовото комбиниране от сиво и жълто пък я прави подобаваща за всевъзможни екстериори. Наистина няма какво повече да желаем от една градинска люлка.

 Снимка 664747

Трябва да признаем, че строго видяно не одобряваме боядисването за работа - за нас то е съвсем медитативно занятие, което отпуска мозъка и ни кара да се усещаме актьори. А със седефеното покритие на Fortuna Velluto последното е неизбежно, тъй като можем да превърнем стени, фасади и колони в същинско произведение на изкуството. Благодарение на фините си перлени пигменти, мазилката стои красиво, като в същото време е здрава и устойчива на външни въздействия.

 Снимка 664745

След като сме завършили с боядисването, няма по какъв начин да не пуснем работните облекла да пране. А едно от най-хубавите неща на лятото е, че могат да съхнат на открито навън, което им придава мирис, който никой омекотител не може да реализира. За да улесним простирането и да не се тормозим от дъжда, употребяваме таванния шир, инсталиран на терасата. Площта му за простиране е 12 м, а когато не го използваме, го прибираме назад към тавана - практично, нали?

 Снимка 664746

Приключили с множеството задания по двора, нямам по какъв начин да не хванем пътя... безусловно. С велосипеда Reactor Galaxy 26 можем да караме и по най-неравните терени, с помощта на двата амортисьора, които ни обезпечават този комфорт. Рамката му има по-ниска форма пред седалката, което го прави подобаващ както за мъже, по този начин и за дами - за всеки от фамилията, решил да подиша чист въздух и да се раздвижи. Все отново е май!

Ако пък тези предложения не са ви задоволителни и търсите още оферти, " Супер седмицата " на Практикер ви чака във физическите магазини, както и онлайн на
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР